Info voor filmmakers

Stream jouw film of programma via TV11.

TV11 is op zoek naar documentaire-, film- en programmamakers die hun film of programma willen streamen op TV11 en het Keske. TV11 zorgt ervoor dat jouw product in de Limburgse huiskamers terecht komt. Ben jij programmamaker en beschik jij over eigen beeldmateriaal, neem dan contact met ons op via info@tv11.nl

TV11 heeft ook een betaalde stream, mensen met een VIP lidmaatschap krijgen toegang tot exclusieve content. TV11 betaalt film- en documentairemakers 50% van de royalty's, op basis van het aantal kijkminuten. Het loont zich op die manier om zelf de film te promoten en zo meer kijkminuten te genereren.

Als je het programma beschikbaar maakt via TV11 ga je akkoord met onze digitale gebruikersvoorwaarden voor content eigenaren. Je zorgt ervoor dat je zelf beschikt over alle rechten voor het gebruik van beeld- en geluidsmateriaal in je programma. Het gebruik van beeld- of geluidsmateriaal van derden in je programma is niet toegestaan. Indien je het beeldmateriaal wil weghalen dat geef je TV11 maximaal 30 dagen de tijd om het materiaal te verwijderen. Uitbetaling geschiedt 2x per jaar, op basis van het percentage aantal kijkminuten van de totaal aantal VIP abonnees. 

TV11 behoudt ten alle tijden het recht om materiaal niet te plaatsen of te verwijderen.